Over mij

Sinds enkele jaren heb ik het wandelen ontdekt!
Mijn naam is Dineke en met dit blog neem ik je mee op mijn wandelingen, gewoon door de wijk, ‘s avonds na het eten, en de wandelingen in mijn vrije tijd en vakanties. Het wandelen heb ik pas enkele jaren geleden ontdekt, en ik geniet er van. Heerlijk wandelen door verschillende landschappen, weer of geen weer.

In mijn vrije tijd en vakanties is wandelen altijd onderdeel van. Samen met mijn man houd ik ervan om er op uit te trekken. Met onze tent in de bergen van Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland of de Vogezen in Frankrijk. Ook Noorwegen en Zweden behoren tot de favorieten.

De passie van mijn man is zeilen en deze vakanties combineren wij, ik loop regelmatig van haven naar haven om na een lange wandeling weer te genieten van het leven op het water. In de zomerperiode staat een pelgrimstocht in de planning, het St.Olavspad. Er zijn diverse varianten van deze pelgrimstocht maar ik ga hem lopen van van Zweden naar Noorwegen, totaal 580 kilometer in een tijdsbestek van 5 weken. Op het blog GewoonGaan neem ik jullie mee.